Online! + De weg naar de lancering toe

Online! + De weg naar de lancering toe

Yes! www.marie-elize.nl is online!

 

Eindelijk online!

Ken je dat, dat je denkt “dat doe ik wel even”, maar dat je er in praktijk toch weer een enorm project van maakt? Dat is mijn website-verhaal in een notendop (haha!). Voor mij is het altijd weer zoeken naar een balans tussen ál mijn liefde erin stoppen, maar niet te perfectionistisch worden. Nu kwam ik op een punt dat ik dacht “ik zet hem gewoon online”. Mede omdat er een mega mooi cadeau voor jou op staat dat ik je niet wil onthouden (het gratis e-book). Je vraagt hem hier gemakkelijk aan. Daarnaast ben ik natuurlijk ontzettend trots op het eindresultaat. Waarvoor veel dank aan Angelina van Eunoia Studio, die al mijn creatieve opzetjes in Word en lappen tekst altijd weet om te zetten tot werkende codes en een mooi geheel.

 

Alles samenbrengen

Toen ik aan dit project begon, was het mijn verlangen om “alles samen te brengen”, “mijn volledige boodschap uit te dragen” en een “compleet aanbod te bieden”. Eenmaal bezig leek er aan de woorden “alles, volledig en compleet” geen einde te komen. Ik had de lat voor mezelf (weer eens) te hoog gelegd, waardoor ik verstijfde en het alleen maar langer duurde.

Ik weet van mezelf dat mijn bedoelingen goed zijn en dat ik zo zorgvuldig mogelijk wilde werken om geen informatie achter te laten en geen mensen over te slaan. Toch zijn deze overtuigingen gebaseerd op angst en hielden ze me op de rem. Het is alsof je van jezelf vraagt om gelijk bij stap 100 te zijn.

Gelukkig besef ik mij inmiddels ook dat ik niet mee hoef te gaan in die stemmen van angst, maar dat ik de keuze heb om hier een sterk weerwoord aan te geven. Ik herinnerde mezelf eraan dat mijn boodschap écht wel helder is, ook al heb ik nog niet alles wat ik weet gedeeld. Ik bemoedigde mezelf met woorden van mijn businesscoach dat 1 aanbod dat staat als een huis véél waardevoller is dan allerlei losse programma’s (zo blijkt ook uit de resultaten van mijn cliënten). Én, dat duidelijkheid hem juíst zit in het opdelen in hapklare blokjes, in plaats van het geven van een stortvloed aan informatie. Deze nieuwe zienswijze bracht mij weer in beweging en leidde uiteindelijk tot vandaag: de lancering van deze nieuwe website!

 

Elke dag een beetje meer energie

Grappig genoeg ligt dit voorbeeld helemaal in lijn met hoe energieherstel verloopt. Er is geen aanpak waarmee je morgen compleet hersteld bent. Of waarmee je ineens ál je patronen doorziet en jezelf tot een nieuwe versie programmeert. Hier gaat tijd overheen. En dat is maar goed ook. Want, hoe zonde zou het zijn als dit wel zou bestaan? Immers, van de weg ernaartoe leer je het meest. Het opstaan na het vallen geeft dat zelfvertrouwen terug. Ook leer je dat het leven geen maakbare lijn omhoog is en maakt dit je weerbaar en veerkrachtig. Allemaal elementen die jouw herstel ten goede komen.

Onthoud ook: alle kleine stapjes die jij zet, leiden naar het leven waar je van droomt. Het mooie is dat deze gedachtegang niet verstijft, maar aanzet tot actie. Acties waarmee je vandaag al kunt beginnen. Dus, zet dat eerste stapje en herinner jezelf er voortdurend aan dat het deel uitmaakt van het grotere geheel. Zonder het (eerste) kleine stapje vandaag, bereik je het lange termijn doel niet.

Tijdens mijn burn-outherstel is mijn mantra dan ook een tijdlang geweest: “elke dag ervaar ik meer energie”. Hiermee spreek je zowel zachtheid als vertrouwen naar jezelf uit. En dat zorgt voor de positieve vibes die jij nodig hebt om verder te groeien en bloeien. En eigenlijk wil ik dit mantra in een nieuwe vorm herhalen voor mijn werk en website: “elke dag/week voeg ik iets waardevols toe”. En deze eerste blogpost hoort helemaal thuis in het proces om mijn lange termijn dromen waar te maken. Dus bij deze: cheers op alle kleine stapjes én de lancering van deze website! Kijk lekker rustig rond, laat me weten als er vragen zijn én vergeet het gratis e-book niet te downloaden!

 

Liefs, Marie-Elize

 

PS: Op Instagram deel ik vaak inzichten en geef ik je een kijkje achter de schermen. Volg je me al?

Geen reactie's

Geef een reactie