Waarom luister je NU wel?

Waarom luister je NU wel?

Als ik je een beetje ken, ben jij iemand die alle adviezen die er nu gelden netjes opvolgt. Je vermijdt zoveel mogelijk contact, hamstert niet en wast je handen vaak. Same here! Ik zou het vreselijk vinden als er door mijn onvoorzichtigheid (kwetsbare) mensen onnodig ziek worden. Samen staan we sterk.

 

Toch wil ik je een indringende vraag stellen:
Waarom volg je dan NIET de adviezen van je lichaam op als het aangeeft moe, gestrest en energieloos te zijn? Waarom beuk je door als de alarmbellen roodgloeiend staan? Waarom nu met Corona wél, maar met stress niet?

 

Je lichaam is als het ware jouw persoonlijke regering. 
Ze vangen signalen op en passen daar hun regelgeving op aan. Allemaal om JOUW veiligheid te waarborgen. Net zoals onze landelijke regering ons er continu aan herinnert om de regels na te leven. Ter bescherming van onszelf én anderen.

 

Zoals je misschien in het nieuws hebt gezien, stoppen Mark Rutte én alle nieuwszenders niet na 1 keer zeggen “was je handen en houd afstand”. Nee, ze herhalen dit tot het oneindige. Totdat JIJ, IK en 17 miljoen anderen luisteren. Totdat je het overal hoort en er niet meer omheen kan.

 

Dit is PRECIES hoe de regering van ons lichaam ook te werk gaat.
Als jij door blijft denderen, anderen blijft pleasen ten koste van jezelf én geen stapje terug doet om aan jezelf te werken, dan worden de signalen steeds LUIDER. Totdat jij wél gaat luisteren.

 

Ik deel dit niet zomaar, ik spreek uit ervaring.
De signalen die mijn lichaam gaf werden steeds heftiger. Ik luisterde niet en daardoor moest mijn lichaam in complete lockdown. Ik verdroeg nauwelijks zonlicht, een simpel telefoontje was een hele uitdaging en een stukje lopen was al te veel (mijn vriend moest mij letterlijk naar de wc begeleiden). Ik had de regering (mijn lijf) compleet genegeerd, dat de politie (burn-out) mij naar binnen moest trekken en tot stilstand bracht. Zo tegendraads was ik geweest.

 

Jouw welzijn gaat mij ontzettend nauw aan het hart. Daarom vraag ik je in deze mail met liefde: Luister naar je lichaam. Tref maatregelen. Zoek hulp. Alleen dan ga je stress en burn-out overwinnen.

 

Neem de persoonlijke regelgeving van jouw lichaam voortaan net zo serieus als de Corona maatregelen.
Doe dit nog voor je in complete lockdown gaat.

 

Ik zeg dit niet om te plagen of bang te maken (dat is ook niet de beweegreden van onze landelijke regering). Ik zeg dit om je te beschermen en te helpen! Ik gun het jou namelijk om op jouw maximale energieniveau te leven.

 

Komende week zijn er nog 3 plekken vrij voor De Powerdate tegen het lanceertarief van €49,-. Dit is een compleet coachuur waarin we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Samen zorgen we ervoor dat jij de sessie verlaat met inzichten, oplossingen én een boost aan energie. Laat dit cadeau aan jezelf hét bewijs zijn dat je jouw persoonlijke situatie serieus neemt. Interesse? Mail dan naar info@marie-elize.nl.

 

Liefs,

Marie-Elize

 

Geen reactie's

Geef een reactie