Time to Shine!

Straal zelfvertrouwen uit & Maak een impact

Wil jij leren hoe je heldere grenzen stelt, van nature zelfverzekerdheid uitstraalt en ontspannen op nieuwe situaties afstapt? Zou je dolgraag meer bevestiging uit jezelf willen halen, in plaats van je voortdurend te focussen op de mening van de ander?

Wil je werken aan je innerlijke kracht, maar óók leren hoe je jezelf op een sterke en authentieke manier aan de buitenwereld presenteert?

Dan is het Shine Traject écht iets voor jou!

Time to Shine! Traject • Marie-Elize van Putten

Dit traject is speciaal ontwikkeld voor jou, ambitieuze vrouw.

Je voelt namelijk dat je veel meer in je hebt dan er nu uitkomt, maar je vindt het nog lastig om dit concreet te maken. Tot nu toe laat je je vaak beïnvloeden door wat een ander vindt of zegt. Alleen voel je steeds sterker de behoefte om meer op jezelf te gaan vertrouwen en je onafhankelijker op te stellen. Juist omdat je ziet dat dít de manier is naar een gelukkig en succesvol leven.

Je hebt al best wat innerlijk werk gedaan, maar je zou dit dolgraag verder willen verstevigen en willen leren hoe je de vertaalslag naar buiten maakt. Je droomt er namelijk van om óók in je verschijning power uit te stralen.

Herken jij je hierin:

Na afloop van een situatie denk je vaak “had ik maar dit gezegd” of “had ik maar dat gedaan”. Alleen in het moment zelf kom je daar niet op of durf je het niet.

Je vindt het vaak lastig om nee te zeggen ook al wil je dit wel. Je bent alleen bang dat je dan in een conflict komt met de ander en die persoon op een negatieve manier over je gaat denken.

Met kritiek of harde woorden heb je moeite. Het voelt als snel als een persoonlijke aanval.

Je vindt het moeilijk om te communiceren met meer rationeel ingestelde mensen. Jij baseert jouw verhaal liever op emotie en gevoel.

Je hebt vroeger vaak te horen gekregen dat je anders bent en daarom voel je je weleens zwak of raar. Voor je gevoel denken andere mensen ook zo over jou.

Verlang jij er naar om:

Meer voor elkaar te krijgen, omdat je minder tijd besteed aan de goedkeuring of bevestiging van de ander?

Voor jezelf op te kunnen komen, zonder bang te zijn je lieve en bescheiden imago te verliezen?

Niet meer mee te praten met anderen, maar je eigen standpunt in te durven nemen.

Relaties op te bouwen met mensen waarbij je helemaal jezelf kunt zijn?

Positiviteit en kracht uit te stralen en een impact te maken in deze wereld?

Energiek & sprankelend leven by Marie-Elize

Jouw verhaal lijkt veel op dat van mij…

Een aantal jaar geleden werd ook mijn leven beheerst door zelftwijfel. Als creatieveling had ik altijd mega veel ideeën en fantaseerde ik veel, maar toch liet ik me tegenhouden door onzekerheid. Ik was bang om door anderen veroordeeld te worden en trok mezelf steeds meer terug op de achtergrond. Daar kon ik immers niks fout doen. Dit lag overigens niet in lijn met mijn behoeften. Ik heb het altijd al nodig gehad om mezelf te uiten en over mijn gevoel te praten. Hoe meer ik mijn vuurtje uitdoofde, hoe rotter ik me begon te voelen. Uiteindelijk leidde het op mijn 22e tot een burn-out.

Inmiddels is mijn koers volledig veranderd en ben ik er trots op wie ik ben en durf ik dit met zekerheid uit te dragen. Hier ligt namelijk mijn kracht.

Als coach en deskundige op het gebied van communicatie & zelfvertrouwen help ik jou graag om je ruimte te claimen. Zodra jij laat jezelf zien zoals je écht bent, gaat alles vóór je werken. In je persoonlijke leven, maar ook binnen je werkomgeving of eigen bedrijf. Ik help je heel graag in dit proces.

Werken aan mijn zelfvertrouwen heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Van een enorme dosis energie, tot diepgang in mijn relaties en zelfs compleet nieuwe vriendschappen. Ook heb ik geen angst meer om (online) zichtbaar te zijn en bruis ik van de nieuwe ideeën. En dat komt met een eigen bedrijf goed van pas. Dit alles gun ik jou ook!

Hoe ziet het Traject er praktisch uit?

 • Een online intake van 30 minuten.
 • Elke twee weken een coachcall van een uur. In totaal 6 sessies. Hierin zoomen we in op jouw persoonlijke situatie, maar worden in ieder geval thema’s besproken die te maken hebben met zelfwaardering, zelfacceptatie, jouw unieke talenten en persoonlijke uitstraling.
 • Mailsupport tussen de sessies in. Op die manier voel je je altijd gesteund en nooit alleen. Ook kun je te allen tijde je vragen stellen of successen delen.
 • Op jouw persoonlijke situatie afgestemde opdrachten.
 • Een krachtanalyse, waarin we jouw krachten in kaart brengen en stilstaan bij jouw purpose.
 • Een update sessie na drie maanden.

Na dit traject:

 • Heb jij geen moeite meer om jezelf uit te spreken en te laten zien (je vindt het zelfs leuk!).
 • Weet jij hoe je jezelf krachtig kunt opstellen in familiesituaties, situaties op het werk en tijdens sociale activiteiten.
 • Ben je niet voortdurend meer bezig met wat een ander van jou vindt, maar durf je je eigen koers te varen.
 • Trek je vanzelfsprekend situaties aan waar je energie van krijgt.
 • Weet hoe je jouw gevoeligheid als kracht kunt inzetten en hoef je geen masker meer op te zetten.
 • Kun je jezelf op een krachtige en authentieke manier presenteren, zodat jouw verschijning klopt met hoe jij je van binnen voelt.

De investering voor het Shine Traject is €895,- inclusief btw.

Betalen in drie termijnen van €310,- inclusief btw is mogelijk.
Let op: Dit is een pilotprijs!

Zij gingen je voor

Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen je plek in te nemen? Denk je dat het Shine Traject iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

velden met een * zijn verplicht