Leg jij jezelf een hoge druk op en voel je je snel onzeker?

Gun je jezelf weinig rust en ben je vooral bezig met de dingen héél goed (voor anderen) doen? Voelt het als falen wanneer je iets niet kunt waarmaken en blijf je daardoor maar doorbeuken?

Verlang je naar een situatie waarin je meer duidelijkheid en kracht uitstraalt? Wil je stoppen met jezelf voortdurend te vergelijken en ben je er klaar mee om je altijd maar te richten naar “wat hoort”?

Dan is deze 1:1 coaching er voor jou!

Time to Shine! Traject • Marie-Elize van Putten

Je wilt namelijk niets liever dan weer lekker in je vel zitten en meer ontspanning ervaren.

Alleen telkens als je (nieuwe) stappen probeert te zetten, zwicht je toch weer voor oude patronen. In je hoofd hoor je continu stemmetjes als “Kom op, niet aanstellen” en “Even je schouders eronder zetten”. Voor je gevoel loop je achter op de rest en werkt je gevoeligheid vaker tegen je dan voor je.

Je droomt ervan om als sterke vrouw in het leven te staan en de juiste balans te ervaren tussen diepgang en plezier. Waarin je voldoening haalt uit je sociale contacten en werk of studie, maar ook rust ervaart als je in je eentje bent en niks doet. Dat is namelijk wat jouw persoonlijkheid nodig heeft.

Herken jij je hierin:

Je voelt je vaak onrustig. Je wilt van alles doen, maar weet eigenlijk niet goed waar je moet beginnen om je beter te voelen.

Voor je gevoel moet je je groot en sterk houden. Je bent bang dat wanneer je toegeeft aan de vermoeidheid, je nóg verder van huis bent.

Je voelt je vaak alleen. Ook al zijn er lieve mensen in je omgeving, soms lijkt het alsof niemand je écht begrijpt.

Als je in een negatieve of verdrietige bui bent, voel je je snel schuldig. Je hebt het idee dat een ander van jou verwacht dat je altijd positief en gezellig bent.

Je raakt snel overweldigd. Er is zoveel om te doen en leren, dat jij snel het overzicht verliest.

Verlang jij er naar om:

Je als een zelfstandige vrouw op te stellen en je eigen koers te varen?

Zonder schuldgevoel nee te zeggen en voor jezelf op te komen?

Liever voor jezelf te zijn en meer plezier te maken?

Nieuwe uitdagingen aan te gaan en je perfectionisme te overwinnen?

Het gevoel te ervaren goed genoeg te zijn, precies zoals jij bent?

Energie over te houden aan het eind van de dag en vaker iets spontaans te doen?

Energiek & sprankelend leven by Marie-Elize

Laat mij je helpen!

Door mijn streng gereformeerde achtergrond, heb ik het lange tijd ontzettend lastig gevonden om mijn persoonlijkheid (gevoelig én enthousiast) en ambities vol zelfvertrouwen uit te dragen. Ik voelde me al snel opgelaten en paste met geen mogelijkheid in “het malletje”. Dit werd op mijn middelbare school ook voortdurend tegen me gezegd.

Jarenlang deed ik hard mijn best erbij te horen en wilde ik het vooral heel goed doen voor anderen. Ik legde mezelf een gigantische prestatiedruk op, in de hoop rust en acceptatie te vinden. Het tegenovergestelde gebeurde. Op mijn 22ste liep de stress zo hoog op dat ik in een burn-out belandde.

Nu, ruim vier jaar later, kan ik zeggen dat ik dankbaar ben voor dit doodlopende pad (niet voor de nare paniekaanvallen, trouwens). Het opende mijn ogen en leerde mij keuzes te maken die écht goed voor mij zijn. Dit alles leidde tot een carrièreswitch, buitenlandavontuur en eigen bedrijf. Maar nog belangrijker: ik zit weer lekker in mijn vel en durf mezelf te zijn!

Het zal vast niet als een verrassing komen dat ik mijn kennis en ervaring graag doorgeef. Inmiddels coach ik jonge, ambitieuze vrouwen om zich (weer) goed en zelfverzekerd te voelen. Zodat ze hun plek durven innemen en dromen kunnen waarmaken.

Hoe ziet het Traject er praktisch uit?

 • 3 maanden 1:1 begeleiding van mij, met:
 • 6 coach calls van een uur
 • Van ma t/m vrij vragen stellen (mail)
 • Extra inspiratie en oefeningen

Na dit traject:

 • Bestaat jouw dagelijkse basis uit zelfzorg en geniet je hiervan.
 • Leef je in het moment, maar heb je ook duidelijke ideeën over de toekomst.
 • Durf je je eigen beslissingen te maken, zonder continu bezig te zijn met de ander.
 • Trek je situaties aan waar je energie van krijgt.
 • Ervaar je een gevoel van bevrijding en rust, maar is ook je enthousiasme terug.

De investering voor het 1:1 Traject is €997,- inclusief btw.

Betalen in drie termijnen van €349,- inclusief btw is mogelijk.

Zij gingen je voor

Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen je plek in te nemen? En denk je dat dit traject iets voor jou is? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

  velden met een * zijn verplicht