Als jonge vrouw ontdekte ik wat groeien in zelfvertrouwen met je doet. Nu help ik jou!

Hi, ik ben Marie-Elize van Putten. Drie woorden die mij omschrijven? Enthousiast, spontaan en gevoelig. Ik ben gek op persoonlijke ontwikkeling en zit graag in koffiezaakjes!
 
Ik begeleid jonge vrouwen naar meer zelfvertrouwen, omdat dit dé basis is om je dromen waar te maken. Ik gun het je dat je jezelf kunt zijn en nieuwe stappen durft te zetten.

Ook ik...

Mocht je denken dat ik mij altijd zelfverzekerd heb gevoeld, dan heb je het mis. Ik neem je even mee in mijn verhaal.
 
Als jong meisje was ik erg enthousiast, maar ook gevoelig. Zo organiseerde ik modeshows voor de hele familie en zat ik vol met bruisende plannen, maar tegelijkertijd dacht ik diep na, kon ik snel geraakt zijn en had ik veel tijd voor mezelf nodig.
 
Door een minder leuke middelbare schoolperiode op een streng gereformeerde school was ik erg aan mezelf gaan twijfelen.
 
Ik wilde het voor iedereen goed doen (maar vergat mezelf) en had moeite met mijn grenzen bewaken. Ik voelde enorm veel ambitie, maar tegelijkertijd vond ik het lastig om mijn plek in te nemen en piekerde ik veel over allerlei keuzes die ik moest maken.
 
Het resultaat? Ik raakte volledig uitgeput en had geen focus meer.
 
Inmiddels is dit gelukkig totaal anders. Ik voel me positief, opgeladen en ga met zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen aan. Dit leverde mij o.a. een buitenlandavontuur én eigen bedrijf op.
 
Dagelijks help ik jonge vrouwen naar meer zelfvertrouwen en leer ik ze om te genieten van deze bijzondere levensfase. De lessen die ik zelf eerder had willen leren, geef ik met liefde door.
 
Ben jij klaar om je dromen waar te maken en lekker in je vel te zitten? En was dit verhaal herkenbaar voor je? Leuk als je wat van je laat horen. Stuur gerust een mailtje naar info@marie-elize.nl

Een aantal leuke weetjes over mij:

  • Ik groeide op in een meidengezin. Ik heb een zusje van 5 jaar jonger en een zus van 5 jaar ouder.
  • Vrijwel niemand noemt mij Marie-Elize. Drie varianten die het meest gebruikt worden zijn: Marie, Miep en Miemie. Die laatste bedacht mijn nichtje.
  • Sinds mijn 18e ben ik samen met mijn vriend Joost (aka vroegere buurjongen).
  • Ik werkte jarenlang als freelance journalist voor verschillende magazines. Ook schreef en fotografeerde ik een boek over de Amerikaanse stad Austin.
  • Ik ben ’s morgens gelijk een zonnetje in huis. Waarschijnlijk omdat ik het ontbijt zo’n gezellige maaltijd vind (vanuit huis meegekregen).

Dit weten de mensen die mij heel goed kennen:

  • Als ik eenmaal een leuk koffiezaakje heb ontdekt, kom ik er (bijna) wekelijks.
  • Ik heb een enorme zwak voor Amerika en er graag naartoe reis (ik woonde er zelfs twee jaar!).
  • Ik sluit geen avond af zonder thee met pure chocola.
  • Als ik mij niet fit voel kijk ik de film The Holiday (ook als het geen Kerst is). Top medicijn!
  • Dansen op een festival of chillen in een slobbertrui: het past allebei bij mij.