De Powerdate

Tijdelijk Online Editie

De POWERDATE | Marie-Elize • Yes to more energy

Hét afspraakje waar je energie van KRIJGT!

Voel jij je wel eens eenzaam en onbegrepen in jouw persoonlijke groeiproces? Zou je dolgraag een keer willen sparren met iemand die je wél begrijpt? En heb je behoefte aan échte verbinding?

Dan is de POWERDATE iets voor jou!

Het doel van de POWERDATE is dat jij weer opgeladen naar huis gaat. Dat je je bekrachtigd en geïnspireerd voelt, maar ook gezien en gehoord. Kortom: een afspraakje waar je energie van krijgt.

Nauw aan het hart

Het concept van de POWERDATE gaat mij nauw aan het hart, omdat ik veel vrouwen spreek (o.a. in mijn praktijk) die zoekende zijn naar de juiste mensen om zich heen. Mensen die ze begrijpen en steunen, maar óók (minstens zo belangrijk): die ze empoweren in hun dromen en ambities.

Daarnaast is de POWERDATE ontstaan vanuit eigen ervaring en behoefte. Ook ik heb mij voor, tijdens en na mijn burn-out wel eens eenzaam en onbegrepen gevoeld. Zo hield ik me vaak stil, omdat ik niet wilde klagen. Voelde ik me schuldig als ik een keer wél mijn hele hart had uitgestort. Of teleurgesteld als ik niet de reactie kreeg waar ik op hoopte. Maar niet alleen dat, ook na mijn burn-out had ik de behoefte om mij te omringen met like-minded mensen. Mensen bij wie ik mijn inzichten kon delen en groots durfde te dromen.

De POWERDATE | Marie-Elize • Yes to more energy

Misschien herken je je hier wel in?

Inmiddels weet ik hoe fijn het is om mensen om je heen te hebben die je supporten en met je meedenken. Daarom voelde ik nóg sterker de behoefte om iets te lanceren rondom het thema “échte verbinding met een luchtig tintje”. Vandaar de POWERDATE.

De POWERDATE is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een energiegevende afspraak.

Toch heb ik hieronder een aantal scenario's voor je uitgewerkt:
  • Misschien kamp je wel met veel stress en/of een burn-out en wil je graag van een professional en ervaringsdeskundige horen wat je kunt doen om je beter te voelen.
  • Misschien ben je op een punt in je leven dat je klaar bent voor een next step en wil je hier graag met een lotgenoot over sparren.
  • Misschien heb je al prachtige stappen in jouw persoonlijke groeiproces gezet en wil je dit dolgraag vieren met iemand die je begrijpt.
  • Of, misschien gun je jezelf gewoon een inspirerend verwenmoment.

In alle gevallen is de POWERDATE zeker weten aan te raden!

Waar?

We spreken af in een inspirerende (niet te drukke) omgeving in de buurt van Amsterdam en ik ben een uur lang beschikbaar voor JOU! Als coach én buddy. Ik luister naar je, denk met je mee én deel tips!

Enthousiast geworden en klaar voor een dosis inspiratie en POWER?

"De POWERDATE is bedoeld om jou een boost aan energie te geven, op een fijne en laagdrempelige manier. We focussen ons op jouw unieke verhaal, nemen jouw energiehuishouding onder de loep en zorgen ervoor dat jij met inspiratie en motivatie de sessie verlaat."

De POWERDATE | Marie-Elize • Yes to more energy

LEUK NIEUWS!

 Voor de POWERDATE geldt op dit moment een tijdelijk lanceertarief van €69,-. Dit is inclusief koffie/thee én persoonlijk advies.

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus zal De POWERDATE voorlopig online worden aangeboden.
De prijs hiervoor is €49,- excl. btw.

Let op: per maand is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ben jij klaar om jouw energie weer te voelen stromen?

Laat hieronder jouw contactgegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

velden met een * zijn verplicht