Referenties

Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van mijn klanten.

“Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen, Marie. Jij begreep mij in ons eerste gesprek al. Jij gaf mij mijn zelfvertrouwen terug, waardoor ik weer mijn eigen keuzes heb leren maken en ze niet meer van anderen laat afhangen. Je energie en enthousiasme zijn aanstekelijk. De inzichten brachten mij dichter bij mezelf en ik heb weer energie. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben. Ik geniet weer.”
Geralien (23 jaar)
“Wauw! Wat is er gebeurd de laatste weken? Ik merk dat ik weer met een echte glimlach op de bank zit. Het lijkt wel alsof er weer een vreugdevuur in mij is gaan branden. Ik ben zo verbaasd over wat ik soms voel en de kracht die daarbij vrijkomt. Het voelt alsof ik in 3 sessies met jou als meer heb bereikt dan met jaren therapie. Het kan dus wel!”
Yvonne (38 jaar)
“Marie is een geweldige coach, staat ontzettend dicht bij haar gevoel, is inlevend, een ontzettend goede luisteraar, ze begrijpt je direct en brengt je met haar zachtheid steeds dichter bij jezelf. Ze heeft door haar eigen levenservaring heel fijne mindset tips om je leven direct een stuk aangenamer te maken.”
Joyce (31 jaar)
“De coaching van Marie-Elize betekende niet alleen het herstel van mijn burn-out. Het ging veel dieper dan dat. Het voelt nu alsof oude patronen hebben plaatsgemaakt voor de Mariëlle die ik echt ben. Dat ik nu zo dicht bij mezelf sta geeft ontzettend veel energie. Ik maak nu keuzes vanuit mezelf, in plaats van gebaseerd op andermans mening. Ook geef ik zelfverzekerd mijn grenzen aan. Ik ben dankbaar voor de persoon die ik geworden ben. Eerst droomde ik ervan om op dit punt te komen. Nu is het werkelijkheid geworden.”
Mariëlle (23 jaar)
“Sinds de eerste coachsessie is bij mij het roer om. Marie heeft mij geleerd wat het betekent om te houden van mezelf. Dankzij haar hulp heb ik vertrouwen gekregen dat mijn burn-out niet “het einde” is. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit. Daarnaast is Marie erg attent. Ze weet wat er speelt in mijn leven en checkt extra in om te kijken hoe het met me gaat. Ik raad haar hulp zeker aan.”
Joost (24 jaar)
“Vanaf het moment dat ik met Marie ben gaan werken, besef ik mij dat het ook anders kan. Dat ik keuzes vanuit mezelf mag maken en daarmee de dingen aantrek die ik nodig heb. Het was een moeilijk proces, maar Marie ging niet mee in mijn terugvallen. Ze geloofde echt in mij. Dat gaf me vertrouwen, ook al vond ik het spannend. Marie was één van de eerste personen die mij geen raad gaf die mij klein zou houden. Ze zorgde ervoor dat ik voor mezelf ging kiezen. Ik heb nu de controle in eigen handen en dat voelt enorm bevrijdend.”
Jana (29 jaar)
“Zonder de coaching van Marie had ik mij constant erg somber en depressief gevoeld en had ik de hoop allang opgegeven. De sessies motiveren mij enorm en ik word er positiever van. Ook vind ik het fijn dat Marie weet wat ze over praat, omdat ze het zelf heeft meegemaakt. Je voelt dat ze het allerbeste met je voor heeft en het echt allemaal meent. Je kunt met al je vragen bij haar terecht, ook tussen de sessies door en ze denkt altijd heel fijn mee.”
Madelon (24 jaar)

Hierbij ook nog een kleine greep uit de berichten die ik ontvang via mijn social media kanalen.

Weet je genoeg? Ben je er ook klaar voor om dezelfde stappen te zetten als de vrouwen hierboven?

Stuur mij dan een mailtje naar info@marie-elize.nl. Dan neem ik contact met je op en kunnen we samen even rustig kijken welk programma eventueel bij je zou passen of welke stap voor jou nu geschikt is.

Op werkdagen reageer ik binnen 24 uur.