Vergroot je zelfvertrouwen als jonge vrouw

De Shine 3-daagse Videotraining is voor jonge vrouwen die:

Gaat dit over jou:

Dan gaat de Shine 3-daagse videotraining je zeker weten helpen!

Al meer dan 280 vrouwen deden mee!
Koop jouw ticket nu voor €47,-

Twijfels, onzekerheden en eindeloos gepieker. Talloze jonge vrouwen hebben er last van. En eigenlijk is dat ook helemaal niet gek als je bedenkt wat er in deze levensfase allemaal op je af komt.

Je bent je eigen identiteit aan het vormen, komt voor belangrijke keuzes te staan en bepaalde relaties veranderen. Logisch dat je jezelf regelmatig afvraagt: “Waar doe ik nu goed aan?”

Tegelijkertijd maken we het onszelf nog eens extra moeilijk door de lat extreem hoog te leggen, het voor iedereen goed te willen doen en ons te focussen op een onrealistisch ideaalplaatje.

Misschien herken je dit gevoel daarom wel: de wereld ligt aan je voeten, maar in praktijk voel je je meer overweldigd en onzeker dan ooit. Hoe maak je nu keuzes die bij jou passen?

Door te werken aan je zelfvertrouwen help je jezelf door deze intense levensfase heen. En misschien nog wel belangrijker: geniet je er ook van! Zelfstandigheid kan namelijk ook zo leuk zijn.

In de Shine 3-daagse laat je ik o.a. zien hoe je keuzestress en die kritische stem de baas wordt en vanuit ontspanning je doelen behaalt. Doe je mee?

Wat leer je tijdens de Shine 3-daagse?

Masterclass 1: Hoe zet ik selfcare als jonge vrouw goed in?
Je bent jong en wilt veel. Begrijpelijk! Toch komt er in deze levensfase ook veel op je af en kan dit behoorlijk overweldigend voelen. In deze eerste masterclass laat ik je zien hoe je je doelen behaalt, zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Masterclass 2: Hoe overwin ik twijfels en onzekerheden?
Misschien ben je wel hooggevoelig of extreem perfectionistisch. In deze masterclass leer ik je hoe je hiermee om kunt gaan. Ik vertel je hoe je die altijd kritische stem de baas wordt en met slechte dagen dealt.

Masterclass 3: Hoe geef ik mijn zelfvertrouwen een blijvende boost?
In de deze laatste masterclass leer ik je hoe je je minder kunt aantrekken van de mening van de ander en meer op je eigen keuzes durft te vertrouwen. Je ontdekt welke stappen je kunt zetten om snel de persoon te worden die jij diep van binnen wilt zijn.

Lees hier een aantal ervaringen van eerdere deelnemers:

Over mij...

Ik was vroeger iemand die het voor iedereen goed wilde doen. Alleen vergat ik iemand. De meest belangrijke persoon. MEZELF!

Dit was niet zonder risico’s. Ik raakte mijn energie en focus steeds meer kwijt en werd gedwongen om andere keuzes te maken. 

Ik leerde dat het nodig was om heldere grenzen te hebben, voor mezelf op te komen en mijn focus te verleggen van “wat hoort” naar hoe ik het wil.

Daar waar ik vroeger bang was om mijn eigen koers te varen, doe ik dat nu zonder excuus. En dat levert mij geweldige dingen op. Van diepe relaties tot een succesvol eigen bedrijf!

Daarmee zeg ik niet dat alles mij makkelijk afgaat en ik me nooit meer druk maak. Maar ook daar heb ik fijne methodes voor gevonden. Dit alles deel ik met jou in de Shine 3-daagse Videotraining!

We creëren een fijn startpunt vanaf waar jij kunt groeien.

Aan het einde van deze Videotraining:

Praktische informatie:

Doe je mee?