Shine programma: van twijfel naar zelfvertrouwen

Nog 3 plekjes vrij!
Wil je graag meedoen? Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Shine Programma

Voor jonge vrouwen die van twijfel naar zelfvertrouwen willen gaan.

Interesse? Meld je onder aan deze pagina aan voor meer info!

Herken je dit?

Je piekert veel en bent erg perfectionistisch. Het liefst doe je alles goed, maar je weet ook dat dit punt nooit gaat komen. In jouw hoofd kan er altijd wel iets beter. Dit kost je veel energie.

Grenzen stellen vind je spannend. Op je werk neem je hierdoor taken aan waar je eigenlijk geen ruimte voor hebt en dit beïnvloedt je stemming thuis. Hier baal je van.

Hoewel je al best wat stappen hebt gezet, blijf je toch aan jezelf twijfelen. Je wilt je dromen kunnen waarmaken, maar je voelt dat dit niet lukt als je zo onzeker en kritisch blijft.

Mijn situatie...

Ook ik voelde me jaren geleden erg zoekende en onzeker. Mijn persoonlijkheid is enorm enthousiast, maar ook gevoelig. Ik vond het toen nog lastig om deze twee met elkaar te combineren.

Aan de ene kant wilde ik mijn grote dromen waarmaken, aan de andere kant raakte ik snel overweldigd, wilde ik het voor iedereen goed doen en voelde ik me zelfs een beetje opgelaten als ik mijn plek innam.

Op werk dacht ik dat ik op alles ja moest zeggen, om geen kans te missen. En als ik een poging deed om minder perfectionistisch te zijn, speelden die hardnekkige gedachten toch weer op.

Door deze manier van leven voelde ik me erg onrustig, was ik vermoeid en raakte ik mijn focus kwijt. Voor mijn gevoel kon ik niet de Marie zijn die ik diep van binnen was.

Inmiddels is mijn situatie anders. Veel van mijn dromen zijn uitgekomen. Ik ben loyaal naar anderen, maar lever tegelijkertijd niet op mezelf in. Ik hoor wekelijks van klanten hoe ik ze inspireer met mijn positieve energie, maar ook dat ze het zo fijn vinden dat ik duidelijk ben. En dit is precies wat ik jou ook wil leren: jezelf zijn, liefdevol en voor jezelf opkomen.

Alle kennis, lessen en ervaringen die ik opdeed, geef ik door in het Shine Programma. Hierin werk ik samen met een klein groepje jonge vrouwen. Ik geloof namelijk dat elke jonge vrouw het in zich heeft om haar dromen waar te maken. Maar dit lukt alleen als je eerst aan de slag gaat met je zelfvertrouwen.

Stel je eens voor…

Je voelt je opgeladen en hebt zin om nieuwe dingen te proberen, zonder er gelijk een gigantische druk op te zetten.

Je durft je grenzen zelfverzekerd te communiceren, zonder daar een heel verhaal omheen te moeten bedenken.

Je weet beter wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat. Ook straal je positiviteit uit naar je omgeving.

Op je werk durf je zelf kansen te creëren en laat je jezelf zien op een manier die bij jou past. Dit geeft je de mogelijkheid om te groeien en de successen te behalen waar jij nu nog stilletjes van droomt.

Dit schreef Mariëlle na afloop van onze samenwerking

“Ik maak nu keuzes vanuit mezelf, in plaats van gebaseerd op andermans mening. Ik geef mijn grenzen aan en voel mij zelfverzekerd. Vroeger droomde ik hiervan, nu is het werkelijkheid geworden.”
- Mariëlle

Shine programma: van twijfel naar zelfvertrouwen

In deze video leg ik je in 1 minuut uit wat je precies kunt verwachten.

Hier lees je een aantal bijzondere berichten van mijn klanten

“Marie, wat straal je, wat sta je in je kracht. Voor mij ontzettend inspirerend, zonder dat het onbereikbaar is, want ik krijg van jou dezelfde tools.”
- Yafit
“Ik dacht dat ik mezelf al wat had opgelapt de afgelopen jaren, maar ik leer zoveel nieuws op het gebied van zelfvertrouwen.”
- Annejet
“Voor het eerst in maanden voel ik rust. Ik sta helemaal perplex. Het getwijfel is even stil. Ik maak keuzes in plaats van continu denken.”
- Joyce
“1 sessie was heel het traject al waard. Ik heb voor mijn gevoel meer geleerd dan in de 7 jaar therapie die ik kreeg. Jij ziet mij voor wie ik écht ben. Ik glimlach weer!”
- Yvonne

Wanneer is dit programma geschikt voor je?
Je bent een jonge vrouw die...

Wat je praktisch gezien krijgt in dit programma?

Let op: Beperkt plek!

Het doel van dit programma is dat jij zelfverzekerd je dromen durft na te jagen, zowel in je werk- als privéleven!

Voor dit traject:

 • Na het maken van een keuze begin je vaak weer enorm te twijfelen.
 • Je verschuift je grens gemakkelijk, omdat je de ander niet wilt teleurstellen en geen gedoe wilt.
 • Je (extreme) perfectionisme kost je veel tijd en energie.
 • Je stemt snel ergens mee in, omdat je het lastig vindt om jouw zegje te doen.
 • Je voelt je vaak moe en dit beïnvloedt je stemming. 

Na dit traject:

 • Je ervaart rust in je hoofd na het maken van een keuze.
 • Je durft duidelijk je grenzen te stellen, zonder een énorme uitleg te hoeven geven.
 • Je bent de baas over dat kritische stemmetje in je hoofd en kunt trots zijn op jezelf.
 • Je communiceert zelfverzekerd en durft vanuit je gevoel te spreken.
 • Je voelt je opgeladen en straalt positieve energie uit.

Nieuwe data binnenkort bekend

De investering is €999. Betalen in drie termijnen van €349 kan ook. De prijzen zijn inclusief btw.

Interesse? Laat hier dan je gegevens achter. Dan neem ik contact met je op!

  velden met een * zijn verplicht

  Veelgestelde vragen

  Het Shine programma is geen programma met alleen vooraf opgenomen video’s. Nee, ik speel echt in op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor creëren we een verandering die bij jou past en ook blijvend is. 

  Het programma duurt 3 maanden. Je bent niet in 1 week onzeker geworden, dus hier mag ook echt een periode tegenover staan waarin je oude patronen leert doorbreken en terug kunt vallen op steun en support.

  Ik vertel je niet alleen hoe je kunt groeien in zelfvertrouwen, ik neem je ook echt bij de hand. Naast mijn kennis, deel ik ook persoonlijke voorbeelden én sta ik bekend om mijn positieve energie. Dit maakt dat het als een warme, fijne plek voelt. Vanuit hier heb je zin om nieuwe stappen te zetten.

  Naast zelfvertrouwen, besteed ik ook aandacht aan selfcare (bijvoorbeeld rust in je hoofd) en positief denken. Thema’s als piekeren, perfectionisme, faalangst en hsp komen ook voorbij. Deze benadering maakt het heel compleet.

  De besloten Facebookgroep is een veilige plek met like-minded vrouwen. Het vormt een mooie ondersteuning naast de sessies. Hier kun jij je tussentijdse vragen stellen, zie je extra video’s en kun je elkaar supporten.

  Je hebt elke maand een masterclass van een uur, een sessie met mij en er verschijnt wekelijks een korte video van mij in de Facebookgroep. Daarnaast kun je in de community al je vragen stellen en net zoveel aanwezig zijn als je wilt.

  Jazeker. Betaal je in één keer dan is de investering (alleen deze ronde) €799 (daarna €999). Betaal je in termijnen dan is het drie keer €275. De bedragen zijn inclusief btw.

  Nee, helaas. We starten echt op 25 januari. Wie weet komt dit programma later dit jaar nog een keer terug. Maar waarom zou je willen wachten?

  Ik begrijp je. En weet je, het mag spannend zijn. Sterker nog, dat is een goed teken. Het laat zien dat je een nieuwe stap zet en een patroon doorbreekt. 

  Het gevoel er 100% klaar voor te zijn komt vaak niet. Tegelijkertijd ben je er nu al klaar voor. Door te doen ga je namelijk groeien. Niet door te wachten. 

  Als ik naar mijn eigen situatie kijk, hebben juist de stappen buiten mijn comfortzone mij zulke mooie resultaten opgeleverd. Dit gun ik jou ook!

  Je bent op dit moment waarschijnlijk vrij onzeker en twijfelt veel. Van jezelf verwachten om helemaal zelfverzekerd over dit besluit te zijn, is een onhaalbaar streven. 

  Durf je hart te volgen en weet dat ik er voor je ben. Misschien vind je het fijn om hierover even te bellen? Dan kijken we er samen even rustig naar, zonder druk. Stuur me dan even een mailtje naar info@marie-elize.nl

  Ik begrijp dat het niet niks is om zo’n bedrag aan jezelf uit te geven. Tegelijkertijd laat je met deze stap al zien “Hey, ik ben het waard om in mezelf te investeren.”

  Met zelf aanrommelen bespaar je misschien geld op de korte termijn. Maar dat kost je wel frustratie, moeite en tijd. Wat is dit je waard?

  Ik kijk persoonlijk ook altijd naar “Wat levert het me op?” in plaats van “Wat kost het me?”. Bedenk dus eens wat een verschil het maakt als je met zelfvertrouwen en positieve energie in het leven staat.

  Durf je dan wél die mooie kans op werk te creëren? Meer tijd voor jezelf vrij te maken en te werken aan je dromen? En geniet je meer van het leven? Ja? Tel je winst maar uit. 

  Absoluut! De masterclasses zijn namelijk live en gaan over thema’s die spelen in de groep. Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen. Je krijgt na afloop de replay toegestuurd.